Rabobank Clubkas Campagne

Wij hebben ons als KVB aangemeld om mee te mogen doen met de Rabobank Clubkas Campagne. Dit is goedgekeurd en we zijn ingedeeld bij de Clubkas Campagne van Rabobank Het Groene Woud Zuid. Dit is Son en Breugel, Best en Oirschot. Iedereen die voor 1 juli lid was van Rabobank Het Groene Woud Zuid mag op onze vereniging stemmen. Ben je wel klant bij de Rabobank, maar nog geen lid van Het Groene Woud Zuid dan kun je alsnog lid worden en dan mag je volgend jaar stemmen. Als lid krijg je 4 keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij en lokale en landelijke ledenaanbiedingen. Het lidmaatschap is gratis. Meer informatie vind je hier:

Waarom doen we mee en hoe kunnen we stemmen?

Het levert geld op voor onze vereniging waarmee we onze activiteiten kunnen bekostigen. Alle leden van Rabobank Het Groene Woud Zuid worden persoonlijk uitgenodigd om hun 5 stemmen uit te brengen via internet. Je krijgt per post een stemkaart waarop een unieke code staat. Heb je geen computer dan kan je de code aan iemand anders geven die namens jou gaat stemmen. Je mag maximaal 1 stem uitbrengen op dezelfde vereniging. Als je de andere 4 stemmen ook wilt gebruiken kun je nog op een van de andere deelnemers stemmen. Ook al ben je zelf geen lid dan kun je bij familie, vrienden, kennissen informeren of ze lid zijn van Rabobank Het Groene Woud Zuid en aan hen vragen op de KVB te stemmen. Iedere stem die op onze vereniging wordt uitgebracht levert geld op.